Saturday, 24 December 2011

mencintai tak semestinya memiliki

AKU cinta DIA



mencintai dia sehingga hujung nafas ku


janji yang masih ku pegang hingga kini.
MAAF
maaf kan aku kerana terlalu berpegang pada janji..


walaupun kau milik dia
cinta aku masih milik mu




sebab aku tahu,

MENCINTAI TAK SEMESTINYA MEMILIKI..

dan 

memiliki tak semestinya selamanya






walau ku tak berharap kau cintai ku
walau ku tak berharap kau balas cinta ku 

izinkan aku mencintai mu 



Thursday, 15 December 2011

HATI



hati..




kenapa terlalu mudah engkau memaafkan?





hati..

kenapa engkau terlalu lembut untuk menerima segalanya..





hati..


kenapa engkau tetap kuat menghadapinya walau kelukaan telah berkali2 kau rasakan??



mungkin engkau telah kebal dengan segalanya, 
tapi, aku tak mahu kau berduka lagi..



mungkin kekecewaan yang berulang 
menjadikan kau lali dengan segalanya..



kesibukan takkan membataskan ingatan, 
namun kegembiraan dapat melenyapkan kehadiran nya seketika. 
Walau cuma seketika, 
memadai lah untuk aku merasakan kebahagiaan.

aku tahu kau kuat, HATI!!
aku tahu kau boleh :)

Friday, 2 December 2011

PANGGILAN COUPLE2

heee~~  i'm here now..  juz nk share my own piece of mind :)

about panggilan yang sering digunakan oleh couple2 nowadays..

Paling Biasa :
  Abang+Sayang
  Papa+Mama
  b+bb
(cam menggedik gilee)
  

Paling ntah ape2 :
 Baby Boy+ Baby Gurl

 Anje+ayang
( sumpah geli ouhh..)



Paling sweet:
  Kita+Awak
  Kamu+Kite
  Dia+Orang
  Saya+awak
(rase macam baru kenal je..)



Paling Cool:

1.KAU+AKU
2.MUNG+AKU ?
(rasa macam dekat n rapat, tapi tak berapa nk special lah)

korang pilih yang mana..???





tapi, apa2 pn panggilan yang korang gune, juz take a good care of the relationship n appreciate each other!

     * thanx sbb sudi singgah *